27 грудня, близько 10 години ранку у центрі Вінниці на Соборній пролунав вибух. Очевидці розповідають, що на зупинці біля «Зеленої аптеки» в будинку №52 у тролейбуса розірвалося колесо!

Тут же на місце пригоди прибуло кілька карет «швидкої», адже в салоні тролейбусу постраждали мінімум троє пасажирів! Це два чоловіки та жінка, що стояли поряд із «вибуховим» люком в підлозі тролейбусу…

По подіях сьогоднішнього ранку у відділі комунікацій ГУ НП Вінниччини розповіли, що в тролейбуса лопнуло внутрішнє колесо. Через це в салоні відірвалася кришка люку на підлозі! І саме вона травмувала ноги трьом пасажирам. Їх  госпіталізували до лікарні із підозрами на переломи і травми кінцівок.

Тому слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за фактом травмування пасажирів тролейбусу у м. Вінниці.

Вже відомо, що двоє пасажирів після обстеження лікарями швидкої медичної допомоги від госпіталізації відмовились.

А у третього потерпілого уже в лікарні попередньо діагностували перелом ноги…

На місці події проведено першочергові слідчі дії слідчо-оперативною групою поліції.

За фактом травмування людей поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ (порушення правил експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Наразі у ВТК цю шокуючи ситуацію не коментують…