— Ми в Авдіївці, у своїх земляків! Передаємо домашні 100 кг святкової турботи, старання, тепла рук і подяки захисникам України із рідного дому! І саме новорічне «олів’є» пішло на ура! Його для хлопців на передовій зробили неймовірні люди — сім’я Мальнових та колектив кафе «Модрина»! — розповів про доставку «на нуль» святкових смаколиків волонтерський «святий Миколай» — Андрій. – Може, хтось скаже, що цього замало. І нереально нагодувати всю передову! Але так, як цієї зими, перед Новим роком, у Вінниці люди давно не несли смачне, тепле і справді потрібне сюди, на передову! Несли так, що в бусі волонтерів був реальний «перегруз» і в Миколаївській області довелось двічі ремонтувати колеса… Бо серед запакованого буса за плівкою, утеплювачем, запчастинами і другим добром на фронт їхали вінницький салат «олів’є», свіжі помідори та апельсини ящиками і, як частинка дому, – персональні посилки хлопцям у найгарячіші точки! Дякуємо усім, хто підтримав вінницького волонтерського Миколая!!!

Водночас, під Вежею у Вінниці на Різдвяному ярмарку волонтери зібрали 8118 гривень на солодощі для 95-ї бригади в АТО. Гроші у вінничан не просили, а «обміняли» на 200 порцій фронтового плову і рибної юшки від Ірини Мазур та Ірини Валеріївни.

– У скриньку для внесків на солодкий стіл у 95-ку кожен кидав скільки міг – від 1 до 200 гривень! До сліз було приємно було бачити, як вінничани просто підходили і долучались до маленького дива для хлопців на передку! — розповів організатор акції «Свій для свого!» ветеран АТО Грач. — Вже 29-го грудня солодке до новорічного столу буде на передовій! А учасників акції ми рахували по вилочках, яких у кінці вечора назбиралось 200! Вечір пройшов недаремно! Передаємо волонтеркам-Іринкам 8118 гривень — дякуємо всім, хто доклав руку і серце! Слава Україні!!!