Близько 100 кращих блогерів, дописувачів соцмереж, фотографів, волонтерів, журналістів, АТОвців, мандрівників та б‘юті-блогерів в компанії місцевих розкручених зірок шоу-бізу

зібрались  15 січня у Вінниці на фінал рейтингу найкращих блогерів і трендмейкерів від Yuccie 2019! Запрошення кожному, хто прийняв і переміг в незалежному інтернет-опитуванні прислали організатори рейтингу – вінничанин Руслан Афілов,  Олена Хотенко і Андрій Станіславський.

І варто визнати, що  вся ця інфомаційно-блогерська тусовка  у Вінниці має разом таку армію підписників та такі мільйони переглядів щотижня, що телебачення, ЗМІ та більшість ресурсів заздрять їхній популярності по-чорному! Правда не всі пишуть українською і показують свої відео із коментарями рідною мовою! Втім, «сєпарів» тут не було і за цим слідкував особисто АТОвець Олександр Гром.

Втім, гламуру і шоу-бізу було вдосталь… І це при тому, що через зйомки і мандри на фінал не прийшли Славік та Марина Узелкови…  І Вітя Бронюк та Олена Жучинська, яка теж в десятці кращих.

– Друзяки, вибачте, що не організував пряму трансляцію з церемонії нагородження. Причина банальна: церемонія проводилась у секретному бункері, де прибиральниці ледве встигли кров змити з підлоги і прибрати тушки полонених москвоязичних гостей))) Там не було нормального зв’язку, окрім проводового зі Ставкою Верховного Головнокомандувача (чомусь згадав колишнього начальника розвідки оперативного командування). Загалом захід пройшов цікаво. Шкода, що не прийшли деякі люди, які заслужили теж свої нагороди. Але той факт, що першу статуетку вручили саме мені, додав позитивного настрою))) І все завдяки вам, друзяки, оскільки це результат саме вашого голосування! Разом переможемо! — написав у своєму Фейсбуку Олександр Гром.

Свій приз за найкращі репортажі, сотні тисяч переглядів та супер-пости в мережі отримали www.33kanal.com і Roman Kowalski.

– Дякую Руслан Анфілов за сьогоднішній фінал рейтингу кращих блогерів YUCCIE у Вінниці! Було так зірково і місцями гламурно, що аж плавились стіни у KVADRAT! Але антигламурний фронт журналістів та медіа – персон також пробився за призами та оплесками! І це без накручених рейтингів та куплених нагород! Приємно, що  www.33kanal.com заслужено найкращих серед найкращих!, – зазначив заступник головного редактора газети Роман Ковальський. – А ще ми тут зустрілись із кращими  колегами із  змі, волонтерами, фронтовиками, зірками і зірочками у фіналі рейтингу блогерів та трендмейкерів YUCCIE! Ось так  ми разом рулимо український інформаційний простір! Слава Україні!

– Ура! Увійшла в десятку блогерів у сфері (чи номінації ?) Фейсбук! Я ще не розібралась…Але точно щось виграла.
Дякую, що читаєте, – Діана Подолянчук.

– Увійшов до рейтингу найкращих блогерів і трендмейкерів від Yuccie 2019.  Дякую усім, хто робить кльові речі у ФБ та Інсті. Читати, дивитись не передивитись!, – зазначви Вадим Павлов. – Дякую усім медійникам за кльові новини! Дякую Ruslan Anfilov, Олена Хотенко і команді за крутий рейтинг і за те, що робите! Це важливо для нас, це важливо для Вінниці і всієї України!
Дякую за посмішки і емоції! Бажаю у 2019 мати їх вдосталь усім!
Також варто зазначити, що розкручений Вінницький Блогер № 2 за своїм призом не прийшов! Тому інтрига по цьому мега-популярному дописувачу триває! І  організатори заявили, що будуть ловити таких спеціальну приманку… Бо «Оскари» для «прогульників»  залишились у  KVADRAT у Світлани  Ярової!