Шофере, станьте! Що це робиться? Як це баба Ганна «вийшла»? – цей кумедний випадок із щасливим фіналом стався на Вінниччині на новорічні свята. Адже про бабу Ганю в кюветі та її шию в корсеті нині жартує весь район!

А почалась  ця пригода, за словами місцевих, із високої температури у внучки баби Гані, яка підхопила вірус в школі та спершу лікувалась вдома народними калинами-малинами. Коли градусник показав під 390 – викликали «швидку»! І лікарі вирішили госпіталізувати дівчинку в  «районку», бо з таким краще не жартувати… І коли рідня – внучка і дочка – вже зібрались їхати в лікарню, на базар до райцентру вирішила із ними на «швидкій» під’їхати старенька… Зібралась, як солдат! Торби в руці, гроші за пазухою – і вперед, на святковий шопінг!

Але щось пішло не так, коли на одному із поворотів у «швидкої» раптово відкрились задні двері… Бабуся не  втрималась і просто випала на дорогу! Добре, що все було вкрито снігом і через вибоїни водій «швидкої» їхав не швидко…  Та після цього катапультування баба Ганна на базар не потрапила! Бо  медикам довелось госпіталізувати вже двох із одного села – внучку із температурою і бабусю із скрученою шиєю…  Ось так народилась весела історія про бабу в кюветі та шию в корсеті!