11 лютого з 13 години Вінницькі міські електромережі відключили від електропостачання водопровідну насосну станцію ІІІ підйому “Старе місто” та водопровідну насосну станцію ІІІ підйому “Вишенька”. Відключення від електропостачання відбулося у зв’язку з тим, що КП “Вінницяоблводоканал” немає змоги оплатити 100% авансового платежу за лютий 2019 року., повідомляє прес-служба підприємства «Вінницяоблводоканал».

Оскільки ВНС ІІІ підйому забезпечує водопостачання Старого міста, тому у цьому районі у будинках може бути знижений тиск подачі води та відсутне водопостачання на верхніх поверхах житлових будинків.

ВНС ІІІ підйому “Вишенька” забезпечує водою мікрорайони “Вишенька” ,“Поділля” тощо. Тому у цих мікрорайонах також може бути понижений тиск подачі води , а на верхніх поверхах може не бути води.

КП “Вінницяоблводоканал” звернулось до вінницького міського голови Сергія Моргунова та до голови облради Анатолія Олійника з проханням не допустити припинення електропостачання об’єктів водопостачання та розглянути питання щодо надання підприємству на перехідний період фінансової підтримки.

Наполегливо просимо терміново всіх споживачів розрахуватись за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення!

Просимо Вас віднестися з розумінням до даної ситуації.