Це був не грабіж чи бандитський підпал! Скоріш за все попередження чи «чорна мітка»… Бо в ніч на 22 лютого близько 1-ї години ночі двоє молодиків на спорті із бейсбольними битками розгромили вхід до громадської приймальні БПП «Солідарність» на Соборній, 15… Тому вранці працівники цього партофісу викликали поліцію, підмітали купи битого скла та знайшли зірвану вивіску пропрезидентської партії…

– О 7-й ранку прийшли наші працівники, які працюють менеджерами з розвитку партії Блок Петра Порошенка «Солідарність». Вони готувались до тренінгу, вийшли на роботу, побачили побиті вікна та викликали поліцію. На місці працюють слідчі, є запис із відеокамер, шибки били ще до нічного снігу і все – хто і чому це зробив, встановить слідство», – прокоментував напад керівник облосередку БПП «Солідарність» Андрій Гижко.

А 25 лютого керівник обласної полції генерал Юрій Педос повідомив, що правоохоронці встановили осіб, які розбили вікна в офісі БПП:

– 22 лютого були внесені відомості до ЄРДР за фактом розбиття склопакетів вхідних дверей громадської приймальні однієї з політичних партій в м. Вінниці. Слідчо-оперативною групою проведено огляд подій та зібрано доказову базу для встановлення фігурантів, які вже потрапляли в поле зору поліції і виявились причетними до вчинення даного злочину. Проводиться досудове розслідування», – сказав начальник поліції. – – Особи, причетні до вчинення цього нападу встановлені… За це хуліганство їм загрожує штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до п’яти років.

Більше читайте в газеті “33-й канал” від 27 лютого 2019 р.