Ввечері 28 березня по Хмельницькому шосе, поблизу перехрестя з вулицею Блока, зійшов з рейок трамвай та в’їхав у стовп.

Одна електроопора впала прямо на проїжджу частину та заблокувала рух транспорту. Інша – пошкодила передню частину транспортного засобу. Рух на годину обмежили. На щастя, обійшлось без жертв, адже трамвай прямував у депо. Водій травм не отримав. У «Вінницькій транспортній компанії» схиляються до думки, що колію могло підтопити ґрунтовими водами або через прорив. Усе це невдовзі мають з’ясувати фахівці. А поки вагон забрали на ремонт, на даній ділянці знизили швидкість для трамваїв.

Окрім цієї аварії, у місті стались ще дві за участі громадського транспорту. Зокрема біля універмагу зіткнулися трамвай та легковик «Ford Mondeo».  За попередньою інформацією, іномарка виїжджала із другорядної дороги і не пропустила іншого учасника руху. Обоє зазнали пошкоджень, і рух трамваїв у напрямку Барського шосе певний час був паралізований. На місці патрульні склали протокол на водія легковика, але він із таким трактуванням не погоджується та через соцмережі шукає свідків.

Схожий інцидент стався і на перехресті вулиць Батозької та Академіка Янгеля. Пізно ввечері зіткнулися трамвай та «Мерседес». Суттєвих пошкоджень транспортні засоби не зазнали, проте ремонту все ж не уникнути…

Валентина Лісова