– Прожити, лікуватися та заплатити за комунальні послуги за 2000 грн. пенсії неможливо! Тому, незважаючи на свої 70-80 років, ми працюємо на присадибних ділянках, вирощуємо квіти і продаємо їх на квітковому ринку по пр. Юності. Але сьогодні тут виділена земельна ділянка 200 кв. м і будується павільйон 75 кв.м, де торгуватимуть квітами всього чотири підприємці. А нам що робити? — скаржились у редакції вінницькі пенсіонери. — На інших ринках Вінниці місця для продажу квітів давно зайняті. Крім того, з нас вимагають плату за річну оренду місць 24 тис. грн. Протягом весни і літа нам таку суму не заробити! Та й вік наш не такий, щоб їздити через все місто на далекі ринки, живемо ми у мікрорайоні Вишенька.

Півроку тому звернулись до міської ради з проханням збудувати допоміжний легкий навіс на 15-20 місць поряд з майбутнім павільйоном. Отримали відповідь за підписом заступника міського голови Сергія Матусяка: «…буде розглянута можливість облаштування додаткових тимчасових місць торгівлі квітами на ринку «Юність» у весняно-літній період».

Ми з нетерпінням чекаємо, коли розпочнеться будівництво обіцяного легкого навісу. Ми згодні внести певні кошти у його побудову і благоустрій!