Внаслідок пожежі вщент згоріла хата, а у вогні загинув чоловік Борис.

– Коханий працював помічником машиніста і тільки повернувся з дороги. Вранці ми ще розмовляли, бо він розвантажував будівельні матеріали для проведення ремонту. Після того приліг відпочити, бо дуже втомився. Наш 8-річний син грався у сусідки, бо нещодавно лиш вилікувався від запалення. Коли односельчани побачили вогонь біля нашого будинку, то подумали, що Борис розпалив багаття. Та коли зрозуміли, що з вікон йде дим, викликали рятувальників і зателефонували мені. На жаль, врятувати життя чоловіку не вдалось. Хата, речі та всі документи згоріли. Тому тимчасово ми перебрались до моєї рідної сестри, — із сумом каже вдова Марина Кошель. — До цих пір не можу зрозуміти причин пожежі, адже того дня у селі не було світла, а Борис ніколи не палив цигарки у кімнаті. Двері скрізь чомусь були відчиненими. Наче якась містика, яку поки ніхто не може пояснити.

Друзі та колеги Марини Кошель звертаються до всіх небайдужих допомогти відновити житло і зібрати речі для побуту. Одягу потребує і 8-річний хлопчик. Картка Приватбанк 5168 7573 6460 2294, Кошель Марина Махмедівна.

Коли верстався номер, стало відомо, що біда сталась і в родині Дорожинських із села Носківців. Кілька тижнів тому голова сім’ї напідпитку спалив їм хату. Тому жінка, її матір та двоє діток мешкають у хліві біля свинки. Біля загорожі розмістили два ліжка, два стільці та стіл для обіду. Небайдужі зібрали їм кошти та інші речі. Втім, днями подзвонили шахраї, які представились працівниками одного з українських телеканалів та благодійного фонду. У лічені хвилини обдурили довірливу жінку та вкрали з банківської картки 30 тисяч гривень. Вона написала заяву у поліцію, але гарантії, що злочинців знайдуть — мало…

Віталіна Володимирова