Так неприємно вчителям Великомочульської ЗОШ І-ІІІ ступенів не було ще ніколи, як після прочитаної статті «Хіба вчителі повинні здавати гроші на шкільний автобус?», адже ми не повинні відповідати за ту людину, яка навіть боїться поставити свій підпис під написаним.

Колектив у нас дружний, учителі — досвідчені. За 2013-2018 роки учні школи вибороли 92 призових місця у ІІ етапі всеукраїнських учнівських олімпіад, 12 місць — у ІІІ етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Рішенням Теплицької РДА, районної ради в 2018 році колектив нашої школи за досягнення високих показників у праці занесений на районну Дошку пошани.

Директор — надзвичайно відповідальна та працьовита людина. І ні родичів, ні кумів на роботу він не влаштовував, всі вони були прийняті задовго до призначення його на посаду директора. Він не тільки не бере нічого з ділянок, а, навпаки, постачає овочі зі свого городу.

Олег Павлович — це людина, яка своє серце і свій вільний час віддає учням та школі. Це він бере участь у грантах. Завдяки йому ми були переможцями ХІV і ХV обласних конкурсів проектів розвитку територіальних громад. На даний час берем участь у ХХІІ обласному конкурсі. За виграний грант встановлені євровікна та двері. Замінено систему опалення, побудовано котельню. До речі, світлина школи, поміщена в статті, минулих років, де немає ні євровікон, ні дверей.

У Великомочульській школі навчаються учні з інших сіл: Малої Мочулки та Орлівки, яких потрібно підвозити. Через те на нараді вчителі вирішили здавати гроші на солярку. Ніхто не змушував нас цього робити, тим більше, що з Малої Мочулки їздять на роботу 5 учителів. І що поганою в тому, що ми виявили милосердя?

До редакції у нас буде велике прохання: надалі перевіряти факти і вислуховувати думку всіх працівників.

Педагогічний колектив
Великомочульської
ЗОШ І-ІІІ ступенів