Днями у столиці відбувся фінал престижного конкурсу для успішних жінок «Mrs. Ukraine International-2019», де взяли участь чотирнадцять красунь. Вінниччину представляла засновниця IT компанії Ольга Амрай.

Переможницею конкурсу стала Аліна Поплавська — невістка співочого ректора. Вона — кандидат культурології, менеджер готельно-ресторанного бізнесу, дружина і мама 4-річного сина Єгора. А ось корону «віце-місіс» здобула вінничанка Ольга Амрай.

Аліна Поплавська – невістка Михайла Поплавського

У 20 років вона стала директором косметичної компанії. Але, на жаль, не все було так гарно та спокійно в житті. Бо Оля пішла наперекір батькові, вийшовши заміж за чоловіка іншої національності — з Великобританії, ще й з великою різницею у віці. Довгоочікувана дитина була народжена в гармонії та злагоді, але після 10 років подружнього життя закохані розлучилися. Жінка була ініціатором через те, що стосунки себе зжили та подальшого розвитку в них більше не було. Після цього заснувала міжнародну компанію та ризикнула повернутись в Україну. Увесь свій вільний час Ольга Амрай проводить із сином Принцом, якому вже 7 років. Участь у конкурсі стала для неї викликом, колосальним досвідом та черговою підкореною вершиною.

Крім того, вінничанку запросили представляти Україну на світовому конкурсі в США, який відбудеться влітку.

Віталіна Володимирова