З 23 квітня поліція Вінницької області оголошує конкурс на заміщення посад. Наразі відомо про 11 вакансій, серед яких є і офіцерського складу.

– Спробувати свої сили можуть хлопці та дівчата від 18 років і до граничного віку 55. Нам потрібні співробітники в ізолятори тимчасового тримання у Бершадь, Бар та Шаргород, для конвойної служби у Вінницю, є офіцерська посада з кадрового забезпечення у Ладижин. Поліцейських зі збереження речових доказів набираємо у Вінницьке районне відділення, Лівобережне в обласному центрі, Гайсині та Могилеві-Подільському, — розповів начальник сектору організації відбору та ведення тестування поліцейських ГУНП у Вінницькій області Володимир Замура. — Щодо заробітної плати, то мінімальна сержантського складу становить від 9000 грн.

У минулому році міністр МВС запровадив нововведення — якщо правоохоронець винаймає житло, то отримуватиме компенсацію в межах певної суми. Працівники, які мають досвід роботи в органах від 3-х років, матимуть можливість взяти кредит без відсотків на житло.

Детальніше за тел. (0432)59-42-22, (067)430-52-67.

Вікторія Снігур