Вперше у Вінниці 16-17 травня відбудеться масштабний туристичний бізнес-форум «VinTourism». Захід проходитиме в історичних локаціях нашого міста: 16 травня у ВТЕІ КНЕУ (вул. Соборна, 87) та 17 травня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї (вул. Соборна, 15).

Форум присвячено темі розвитку внутрішнього туризму, популяризації крафтового й ековиробництва та перетворенню цих сфер в цікаві туристичні об’єкти. Будуть розглянуті актуальні питання стимулювання розвитку гастрономічного й «зеленого» туризму. Окремо обговоримо перспективи відновлення забутих історичних пам’яток, музеїв та формування туристичних маршрутів Вінниччини.

Спікерами туристичного бізнес-форуму «VinTourism» будуть власники успішних «зелених» садиб, відомі ресторатори, фудблогери, експерти з сервісу та туристичного бізнесу.

Учасники бізнес-форуму отримають важливу інформацію для розвитку своєї справи, ознайомляться з можливостями фінансування туристичних об’єктів, пошуку партнерів та залучення додаткових коштів, а також дізнаються ряд історій успіху, в тому числі про учасника АТО, який заснував відому туристичну атракцію на Львівщині. Під час воркшопів та майстер-класів отримають практичний досвід у створенні власних туристичних об’єктів та розробки маршрутів до них.

Масштабна подія згуртує більше 150 учасників — власників та директорів аграрних підприємств, організацій зеленого туризму, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, готелів, голів ОТГ, шеф-кухарів з метою розвитку туристичного потенціалу Вінницької області.

Форум організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу

м. Вінниці, створеним на базі вінницького Клубу ділових людей за сприяння ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи ЄС EU4Business.

Форум проводиться за сприяння Вінницької міської ради. Участь у форумі безкоштовна.

Реєстрація обов’язкова до 10 травня на: vintourism.com або за тел.: +38 097 505 80 50