За перемогу боролися бійці з 20 областей. Були і представники Криму!

Вінницю представляли вихованці клубів «Січ», «Патріот» і «Нокаут». В активі наших земляків – п’ять нагород. Перше місце серед жінок у ваговій категорії до 70 кг посіла Юлія Паламарчук. В напруженому фіналі вінничанка билася із суперницею із Дніпропетровської області, яка була важчою майже на 10 кг.

– Юлія добре відпрацювала два раунди, в яких домінувала. В третьому трохи втомилася, адже її опонентка значно більше важила. В підсумку – перемога по очках, – відзначив  Ігор Дишливенко, тренер вінницької збірної.

Юлія Паламарчук є майстром спорту міжнародного класу із сумо, чемпіонкою континенту 2014 року із цього виду спорту. Також вона не вперше перемагає на всеукраїнському рівні зі змішаних бойових мистецтв.

– За підсумками нинішнього чемпіонату України я здобула путівку на чемпіонат Європи. Тепер збираюся вдало виступити там, – розповіла Юлія Паламарчук.

Срібло в активі наших земляків Олександра Кухарука (до 77 кг) і Павла Мельничука (до 84 кг). Треті місця зайняли Артур Блинда (до 61 кг) і Дмитро Павлюк (до 84 кг). Всі вони вперше брали участь в чемпіонаті України. І одразу стали призерами! Вадим Кудіяров очолював нашу делегацію у Кременчуку.

– Рівень чемпіонату України був дуже високим. Приємно, що вінницькі бійці не «пасуть задніх», а демонструють стабільно високі результати! – сказав Вадим Кудіяров, президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв.

Прес-служба Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв