Join up не відправляє туристів другу добу. Рейс BKV 2042 з Шарм ель шейху перенесли тричі. Спочатку без пояснень переселили в інший отель, потім виселили, люди з малими дітьми чекають в холі. Місцева компанія Сан Тревел не дає інформацію про наступний рейс….

Join UP , продавайте тури, які можете забезпечити !!! , – пише вінничанка Ганна Гаращук. – Рейс затримали більше як на добу. Вилетіти мали в 17 годині 15.05, потім тричі перенесли і за останньою інформацією виліт в 22.40 16.05 Не весело… Водою забезпечили і з холу не вигнали. Думаю що нагодують . Але це треш…

Також Юлія Демкіна повідомляє по це випадок таке:  ‎ Максимальний репост !!! в Єгипті залишились 170 чоловік, включаючи дітей до року, БЕЗ ВОДИ, їжі, у дітей температура, у деяких закінчуються суміш, памперси! Дітей покусали комарі! На території розпорошують якийсь газ, від якого людям погано!

8-го числа ми полетіли з 3-х річною дитиною на відпочинок в Єгипет, Шарм-Ель-Шейх, перевізник «Буковина», туроператор Join-up, рейс 2046, виліт назад був зазначений 15.05 в 7-00, спочатку перенесли на 9-00, приїхали в аеропорт, пройшли контроль, оголосили що затримка на 30 хвилин, потім на 4 години, в результаті рейс скасували, сказали що виліт о першій годині ночі 16.05, всіх вивели з аеропорту і повезли в готель. Виявився готель в якому немає ніяких умов, особливо для дітей! Увечері знову перенесли виліт на 04-00 ранку, коли люди зібралися чекати автобуса, оголосили що немає літака, ви нікуди не летите! Ніхто не пояснює скільки чекати і коли нас відправлять додому! Воду не дають, доводиться купувати (у деяких людей закінчилися гроші), від їжі яку тут давали отруїлися діти і дорослі! Номери в підвалі де жахливий запах каналізації!

ДОПОМОЖІТЬ !!! Може у кого є знайомі журналісти, ведучі! Відзначайте в коментарях!

На даний момент туристи знаходяться тут-Sharming Inn Hotel, Шарм Ель Шейх

Вайбер +380964542197 Ольга

Ірина В: Нам також затримали рейс на 10 годин. Але туроператор нас забезпечив і водою, і харчами, і готелем. А на Join UP я давно чула нарікання. Вам бажаю, як можна скоріше повернуться додому.

За перебігом подій стежать журналісти 33kanal.com