На Prof IT Day 2019 були проведені презентації ІТ-компаній та курсів для молоді: Вінницька ІТ-Академія, Infopulse, Astamobi, eXdst, SkySoft.tech, S-GROUP, Датагруп, Школа Хакерів, INTITA, Deep Dive into English, INTITA, PHILIP MORRIS, RIA.Com, Вінницький обласний центр зайнятості та смачний спонсор заходу Starwood Pizza.

Але це не все! Компанії-учасники представили актуальну інформацію про себе, відкриті вакансії та кар’єрні можливості. Серед майстер-класів, семінарів-практикумів та воркшопів були розглянуті такі теми: “Ice Breaking” (“Ламання льоду”), “Перший сайт”, “Як інвестувати в майбутнє? Особиста і корпоративна соціальна відповідальність”, “Mobile Trends”, “Сучасні тенденції розвитку ІТ”, “ Як координувати highload проект”, “Інтеграція навчальних курсів Cisco в навчальний процес Вінницької ІТ-Академії”, “Штучний інтелект і комп’ютерний зір для самих маленьких”, “Командне навчання – це необхідність, для того щоб потрапити в ІТ-індустрію” та інші.

Учні Школи Хакерів представили власні розробки, а студенти Вінницької ІТ-Академії – проекти та стартапи. Також на заході було проведено бліц-інтерв’ю з найкращими HR-спеціалістами! Учасники інтерв’ю отримали неоціненний досвід і рекомендації, а деякі навіть пропозицію роботи.

Були проведені розіграші цінних призів від компанії Infopulse, RIA.com, Школи Хакерів, курсу Deep Dive into English та Вінницької ІТ-Академії. Власником крутого призу ― MacBook – став учасник заходу Павло Лєбєдєв, який попередньо виконав усі умови розіграшу.

Prof IT Day 2019 дав можливість багатьом знайти свій шлях. Очікуємо, що Prof IT Day 2020 у майбутньому році буде ще цікавішим та змістовнішим.