На Лазурному березі французького міста Канни у розпалі 72-й кінофестиваль. На червоній доріжці святкові вбрання продемонстрували низка зірок – Єва Лонгорія, Селена Гомес, Хлоя Севіньї, Джуліанна Мур, Квентін Тарантіно, Белла, Хадід. Леонардо ді Капріо, Бред Пітт, Хав’єр Бардем, Тільда Свінтон, оскароносний режисер Алехандро Гонсалес та інші.

Серед запрошених гостей є і наша землячка — телеведуча Марина Слободяник. Для виходів дівчина обрала ефектну червону сукню та ще один білий лук. Всі образи створені  ще однією вінничанкою — дизайнеркою Катерина Лукашик. Ефектне вбрання нашої красуні викликало фурор серед оточуючих і вони не скупились на компліменти.

Додамо, що 72-й Каннський міжнародний кінофестиваль триватиме до 25 травня в Палаці фестивалів. Транслюють його у прямому ефірі на Canal+. Ведучим церемоній відкриття та закриття фестивалю став Едуар Баер. То ж в учасників свята кіно та його гостей є ще два дні, коли можна сховатись від середземноморського сонця у кінозалах розкішного південнофранцузького містечка.