Головним організатором стала наша землячка Богдана Плотиця, яка свого часу увійшла в топ-5 міжнародного конкурсу World Miss University.

Нині ж за перемогу змагались 12 студенток із університетів, які попередньо пройшли кастинг. Дівчата представляли ексклюзивні сукні від Людмили Бушинської та вечірні наряди від дизайнера Світлани Теренчук. Традиційним був інтелектуальний і творчий конкурси, де свій талант конкурсантки показали у відеовізитках. Звання «Першої віце-міс» отримала студентка Вінницького аграрного університету Анастасія Пронько. Майбутня педагог Анна Бровченко стала другою «Віце-міс» та отримала титул «Міс шарм». Крім того, красуні дістався сертифікат на поїздку до Китаю від іноземних спонсорів. А головну корону заслужено здобула студентка стоматологічного факультету ВНМУ ім. Пирогова Вікторія Звонецька. Дівчина родом із Хмельницького, і спробувати свої сили їй запропонувала подруга.

– Дуже боялась, навіть на самому кастингу. Але все пройшло на високому рівні. Насправді на підготовку було не так багато часу, адже доводилось все поєднувати з навчанням. У нас у вузі нині заліковий місяць. Конкуренцію на конкурсі відчувала, бо всі були дуже гарними та талановитими, — сказала Вікторія Звонецька. — І в свою перемогу навіть не вірила. Нині готуюсь до всеукраїнського конкурсу «СтудМіс Україна», який має пройти у столиці восени.

Додамо, що жодна із учасниць не залишилась з пустими руками. Всі інші отримали різноманітні номінації, подарунки, дипломи та чудові враження.

Віталіна Володимирова