Кирнасівчанин Василь Склярук – людина сильна. У складі ініціативної групи він активно захищає цукрозавод у рідному селі. А ще працює тренером Тульчинської ДЮСШ з вільної боротьби.

Його найбільшим досягненням на сьогоднішній день є «бронза» у чемпіонаті світу з вільної боротьби серед ветеранів у Польщі у 2016-му році.

– Мені 70 років, я виступав у своєму дивізіоні, у ваговій категорії до 100 кг, — розповів Василь Кирилович Склярук. — У Польщі зайняв третє місце, отримав бронзову медаль і пам’ятний знак «Найстаршому учаснику чемпіонату».

А у травні цього року ми, українські ветерани, зібрались на відкритому міжнародному ветеранському чемпіонаті у Славутичі, де були представники з багатьох регіонів колишнього СРСР.

Борців завжди можна розпізнати по вухах, у більшості з них вони поламані. Знаєте, у Славутич приїхали люди різних професій — викладачі університетів, юристи, прокурори, підприємці… Я переміг у боротьбі самбо. Звичайно, ніяких особливих призів нам не вручали. Навпаки, ми самі не шкодували коштів, щоб зібратись і поспілкуватись за дружньою вечерею. Адже такої специфічної, спортивної розмови, таких спогадів про змагання, про переможців минулих років більше ніде не почуєш!

Василь Склярук постійно тримає форму, тренується і бере участь у турнірах з греко-римської боротьби і самбо. Виступає разом із своїми вихованцями, серед яких є чемпіони, призери України, майстри спорту із вільної боротьби.