Змагання  жінок-медиків проводяться Міністерством оборони України вже втретє, і втретє серед журі – Сергій Кудаєнко, народний депутат-вінничанин.

«З особливим відчуттям  відвідую змагання тендітних і  одночасно сильних духом  представниць жіноцтва.  Мене вразила історія Ольги Бакшей – волонтерки, парамедика, відомої військовим як Оля Кроха. Вона  втратила чоловіка, залишла успішну юридичну практику заради великої місії – рятувати життя нашим захисникам на фронті. Я вручав нагороди багатьом конкурсанткам, але  ця – особлива, це відчуття величезної поваги і вдячності», — зауважив Сергій Кудлаєнко, який  вручив  корону «віце-міс» конкурсу Ользі Бакшей.

Нагорода красивих, талановитих та професійних жінок  медиків  стала очікуваною, а от відзнака, яку вручили Сергію Кудлаєнку волонтери та військові медики,  виявилась для народного обранця повною несподіванкою.

«Відзнакою Міністерства оборони України нагороджуються  військові та цивільні, що максимально допомагають армії і формують у суспільстві повагу до ЗСУ.  З 2014 року ми працюємо із Сергієм Володимировичем, немає жодного заходу без його участі. Він створив Алею слави у шпиталі,  постійно допомагає  військовим на фронті,  весь шпиталь вітає із великими святами, підтримав створення мобільного 59 шпиталю, надає благодійну юридичну допомогу військовим. Тому громадськість і  військові лікарі запропонували нагороду для Кудлаєнка. Взагалі ми пішли на хитрість, отримувати нагороди, подарунки – не його стиль.  Знаючи, що він завітає на конкурс,  нікого не попереджали, а коли  прийшов, вручили  заслужений  орден. Та після свята Кудлаєнко  все ж зазначив: якби знав, що ось таке  влаштуєте, то не прийшов би», — повідомила Олена Верлан, голова Благодійного фонду «Миротворець», медик, викладач ВНМУ ім. Пирогова.

Прес-служба народного
депутата С.Кудлаєнка