Ця скандальна ситуація із «службовим» сексом в одній із РДА Вінниччини вже стала сенсацією та облетіла всі ЗМІ України! Адже про «скліщених» коханців на районі — начальника та підлеглу, яких медики рятували в лікарні, тепер знають всі! І, перш за все, читачі нашої газети і сайту. Бо ця публікація стала хітом №1 цієї весни, і її щодня читали, оцінювали, коментували та вираховували район десятки тисяч наших читачів. У тому числі й у коридорах вінницької влади, де одні чинуші старої закалки під словесним соусом «Фу!» обурювались викриттю коханців у РДА, а інші відверто глузували із свого колеги та чекали на жорстку заяву губернатора Вінниччини про звільнення голови райдержадміністрації за аморальну поведінку… Але заяви досі немає! Чому?

Виявилось, за таке у нас не звільняють ні при Порошенкові, ні при Зеленському!

– У коментарях на адресу ОДА пишуть різне. В тому числі й називають конкретні прізвища коханців, район і всі обставини цієї пікантної пригоди. Але у відділі кадрів виявилось, що каральна стаття «за дискредитацію органів влади» нині на голів РДА не поширюється! – розповів «33-му каналу» один із високопосадовців Вінниччини. – Думали-гадали, як цього ярого «плейбоя» звільнити, але ж не напишеш в наказі «Трахався із підлеглою за згодою сторін…»? Тому найкращим виходом із цієї скандальної ситуації була б заява самого голови РДА про складення повноважень… Але нині, поки весь район і вся Україна оцінюють його вчинок, він у відпустці, ймовірно, за кордоном, на морі, на дзвінки колег не відповідає… Може, чекає, поки вляжеться буря? А може, сподівається, що його покровитель знову стане народним депутатом і влаштує його на нову посаду, де про цей секс-скандал не знають… Але це навряд! Бо про ситуацію вже ходить анекдот «з полуничкою» по всіх коридорах влади — від району до столиці…

Цікаво, що у Вінниці в «герої-коханці» після публікації у «33-му каналі» працівниці міської ради чомусь записали зовсім іншого голову РДА. І це ж треба, щоб наступного дня після оприлюднення цієї сенсації він прийшов на прийом до мера обласного центру… Як його «розпитували» очима секретарки із ВМР, як «сканували» бодай найменший сором чи докір сумління на обличчі — треба було бачити… Але «не той» пан голова не червонів, не каявся і не «тушувався»! Навпаки, коли цей голова району прочитав шокуючий матеріал про свого колегу, кажуть, він одразу впізнав його і при всіх назвав скорочене ім’я… На що отримав жартівливе запитання: «Так це не ти розважався із блондою?»

Ну і вже зовсім трешова реакція на цей секс-скандал в РДА пришла із віддаленого району Вінниччини від однієї депутатки, яка в «коханці» молодого і красивого голови РДА раптом впізнала себе… Та просила через соцмережі «не ганьбити своє добре ім’я на весь район та всю область!» Яким же було розчарування, коли їй пояснили, що це було за 30 км від Вінниці та зовсім із іншими посадовцями… Прямо сюжет із відомого жарт-шоу Майкла Щура «Телебачення Торонто», де «Люди бідкаються, а влада розводить ногами…»

Андрій Власенко