Вікторія Кравчук із села Мала Киріївка Бершадського району має довжину коси понад 50 сантиметрів.

Вікторія Кравчук

– Доглядати за такою пишною красою просто. Раз на тиждень миємо кучеряве волосся дитячим шампунем, щодня плетемо різні зачіски. Волосся не обрізали ще з народження, — кажуть батьки дівчинки.

У 9-річної Катерини Салиги із Вінниці волосся нижче пояса. Дівчинка на «відмінно» навчається у школі №3, перейшла до 4-А класу.

Катерина Салига

– Свої гарні коси Катруся успадкувала від прабабусі. На неї звертають увагу та роблять компліменти. Доглядати за волоссям не так важко, як здається, головне — все робити з любов’ю. Використовуємо дитячі шампуні, олійки для легкого розчісування та маски. Люблю заплітати внучці косу, колосочки та гульки. Раз на кілька місяців трішки підрізаємо кінчики, — каже бабуся Світлана. — У вільний час від школи дівчинка відвідує модельну агенцію «Princess», школу шоу-бізнесу у Києві «Main people», займається вокалом, танцями та ходить до художньої школи. Красиве та довге волосся допомагає їй під час виступів бути впевненішою, а ще Катруся обожнює зачіски. Я, мама Анастасія та тато Віктор дуже пишаємось нею і любимо!

Голосуйте за учасників конкурсу у нашій групі Facebook та підписуйтесь на наш канал в Telegram!

Вікторія Снігур