– Гвардійський підрозділ розмістять у місті Ямпіль, який призначений для виконання завдання із захисту та охорони життя, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, незаконних воєнізованих або збройних формувань. Все це – для безпеки кордону Вінницької області, який межує з Придністров’ям та Республікою Молдова, – повідомили у прес-службі.

14 червня у місто Ямпіль з робочою зустріччю побував командир військової частини 3008 полковник Володимир Джула. Командир зустрівся із головою районної державної адміністрації Михайлом Вдовцовим, головою районної ради Гаджуком Сергієм, аби обговорити перспективи та пріоритети розвитку нового підрозділу у Ямпільському районі. Також Володимир Джула взяв участь у сесії районної ради. Присутніх та депутатів районної ради поінформував щодо створення нового підрозділу НГУ, основні завдання та функції, які покладені на даний підрозділ. Командир військової частини 3008 підкреслив, що ключовий показник успішної роботи Нацгвардії – це рівень довіри населення.

Набір на військову службу за контрактом у новий підрозділ Нацгвардії триває, чекають молодих бійців, які хочуть служити, професійно розвиватися за кращими бойовими зразками.

Валентина Лісова