Вони продемонстрували свої здібності та добрі вчинки. Саме тому головною темою шоу стали єдинороги, які живуть у мультфільмах, дитячих казках та фантазіях. Оцінювали виступи президент і засновник фестивалю Наталія Ковальова, українська гімнастка Надія Васіна, співачка Аліна Башкіна, хореограф Адам Вільям і володарка титулу «Королева України-2019» Вікторія Миронова.

Зрештою, після запеклої боротьби 12-річній Єлизаветі Павленко вдалось здобути титул «Юна Міні-міс України». Вінничанка відвідує модельну агенцію «Princess» та в минулому році отримала нагороду як «Міні-міс Вінниця-2018 Гран-Прі».

– Найголовніша моя натхненниця – мама Крістіна. Вона з чотирьох років віддала мене на танці до танцювальної студії «Art Fusion», де я до цих пір займаюсь хіп-хопом. У цій студії не просто танцюють, тут панує дружня атмосфера, тут живуть нашим життям. Танцювальною постановкою для конкурсу займались мої керівники міжнародного класу – керівник та тренер студії Олександра Аманова та Анастасія Шевчук. Тренери в нашій студії – це викладачі, наставники, просто друзі. Вони вболівають за кожного з нас усім серцем, — каже Ліза Павленко. — Я розумію, що часто після отримання титулів люди змінюються, зазнаються. Думаю, потрібно мати стрижень. У мене зазнаватись часу немає. Справді, просто ніколи! Я дуже багато працюю над собою.

Віталіна Володимирова