Дітям показували, як умовно ліквідувати пожежу у таборі. А ще розповіли працівникам дотримання вимог пожежної безпеки в адміністративних приміщенням та у побуті, правила безпечного поводження на водоймах під час відпочинку.

– Під час заходу діти мали змогу більше дізнатися про пожежну безпеку в побуті, безпечного поводження під час відпочинку й детальніше ознайомитися із професією вогнеборця. Співробітники Служби «101» проінформували вихованців про пожежі та надзвичайні ситуації на території Козятинщини та області, а також випадки травмування внаслідок цих подій та на прикладах пояснили, як уникнути пожежі в побуті, що робити коли надзвичайна подія вже сталася. Також розповіли про основні причини пожеж, наслідки дитячих пустощів із вогнем, — йдеться на сайті козятинських рятувальників.

Додамо, що свою роботу табір “Пролісок” розпочав всередині червня, перша зміна триватиме до 5 липня. На урочисту лінійку вихованці табору крокували весело й завзято з речівками й девізами. 92 дітей вже встигли здружитись.За традицією під час урочистої лінійки відбулась перекличка загонів, яких на першій зміні 4. Загони презентували свої назви, девізи та речівки.  Діти продемонстрували гостям танцювальний флеш-мою із запальними рухами та співали пісень.

За словами керівництва табору на дітей чекає насичена програма, яка включає в себе безліч конкурсів, квестів, спортивних змагань, що мають на меті розвиток інтелектуальних, творчих здібностей та фізичних можливостей.

Валентина Лісова