Спливають нові подробиці. Зокрема те, що Зеленського у кортежі не було. Це сталось на трасі між Запоріжжям і Мелітополем, біля Василівки. Небайдужі читачі розмістили в соціальних мережах фото із автотрощі.

На щастя, ця резонансна ДТП відбулась без жертв. Пошкоджено лише автомобілі та автобус.

Відповідно до повідомлення УДО, аварія сталася 14 липня:

“Автомобіля президента України серед машин, які потрапили в ДТП, не було. Крім мікроавтобуса Volkswagen Transporter у ДТП потрапили ще два автомобілі, які рухалися у попутному напрямку”.

В Управлінні держохорони заявили, що штат УДО України “укомплектований достатньою кількістю водіїв, а їхній графік роботи й відпочинку відповідає вимогам чинного законодавства України”.

Колона, що перевозила дітей, потрапила у ДТП. Причина – олені, що обганяли колону. Усі живі. … Причиною (ДТП – ред.) стала друга “колона” з Харкова у складі “мультівену” та двох “Туарегів” охорони” – повідомляють місцеві ЗМІ,

Офіційних повідомлень про ДТП у прес-службі президента та обласного управління Нацполіції наразі немає.

Крім того, широкого резонансу набуло повідомлення про ДТП за участю керівника осередку партії «Слуга народу». Однак партія Президента“Слуга народу” заявила, що винуватець смертельної ДТП – не її член:

Олексій Сердюков не є очільником осередку партії “Слуга Народу” у Полтаві, також він не є членом партії”, – заявила партія у Facebook.

“Будьте уважні та довіряйте тільки офіційним джерелам інформації”, – попросили в партії президента Володимира Зеленського.

Раніше бізнесмен Олексій Сердюков написав, що 13 липня спричинив ДТП: при обгоні на “Тойоті” зіткнувся з машиною ВАЗ, пасажирка якої загинула, а її чоловік та донька у лікарні. Супутниця Сердюкова теж у лікарні.

ЗМІ назвали Олексія Сердюкова керівником полтавського осередку партії “Слуга народу”.

Юлія Іванюк