Адже днями під час проведення демонтажних робіт бордюрного каменю дорожники дістали так звану «Капсулу часу» з інтриугючим надписом «КВНщинкам майбутнього. Відкрити у квітні 2062 року!»

Що ж написано у цьому посланні, яке нині символічно можна адресувати новому президенту України Володимиру Зеленському і всім народним депутатам, хто прийшов у ВР із числа гравців чи менеджерів КВНу?

– Я точно не пам’ятаю, що там написано! Бо її закладали в 2012 році, коли ми святкували 50-річчя від першої гри в КВН. Тоді вирішили створити «Капсулу часу». І вмурували її в камінь на клумбі навпроти палацу «Зоря». Всередині точно– лист для майбутнього покоління гравців КВН. Це свого роду пародія на комсомольсько-комуністичну традицію, що родом із «совка»… Фактично 7 років тому ми по-доброму «постібались» із цих побажань жити при комунізмі, «борознити простори космосу» і таке інше., – розповів директор МПМ «Зоря» Євгеній Майданик.

– А про президента із рядів КВНу там нічого не має? І про народних депутатів, які «догрались» до Верховної Ради?

– Я розумію, про що ви натякаєте… Але тоді про таке ніхто не міряв і, навіть, не жартував. Хоча все може бути, бо нині важко уявити, якою буде Україна за 5 років… Тому раз «Капсула» потрапила під ремонт її вже можна відкрити і закласти в неї нове послання із побажаннями на більш реальний і приземлений час ніж 2062-й рік…

Водночас, нині сучасні вінницькі КВНщини вже думають, де прилаштувати цю «капсулу» до квітня 2062 року?