Курсанти завершили навчання в Національній Академії Національній гвардії України та стали лейтенантами. Сьогодні нацгвардійці – випускники прибули до місця несення служби – у військову частину 3008. Командир полку полковник Володимир Джула на плацу молодих офіцерів представив усьому особовому складу та побажав, щоб з честю та гідність несли звання офіцера Національної гвардії України. Офіцери переконані: бути нацгвардієцем – їхнє покликання.

«На етапі розвитку Національної гвардії України нам не вистачає командирів даного рівня, тому з прибуттям молодих офіцерів, ми висловлюємо надію, що ви займете своє місце у нашому військовому колективі та зможете гідно продовжити наші славетні традиції», – наголосив командир військової частини 3008 полковник Володимир Джула.

«Відчуваю гордість і відповідальність займаної посади. Зараз кожному з нас слід навчитися приймати правильні рішення, удосконалюватись і набувати досвід. Впевнена, що старші командири допоможуть, але багато чого залежить від нас, наших знань і здібностей», – каже випускниця Національної Академії Національної гвардії України Анастасія Беспалько.

Валентина Лісова