З 19 по 28 липня  у місті Хйорінг Королівство Данія відбувся Міжнародний дитячий турнір «DANA CUP», в якому взяли участь вихованці комунальної організації «Бершадська районна дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник» та Джулинської об’єднаної територіальної громади. Кубок  DANA CUP є першою за величиною юнацького футболу подією в світі з бездоганною організацією. Міжнародний турнір є справді унікальним. Всі матчі відбуваються на кращих майданчиках з трав’яним покриттям, в одному з найстильніших коплексів у Північній Європі. Турнір проводиться серед спеціалізованих груп, які є членами Федерацій зареєстрованих ФІФА.

-До складу збірної команди 2008 року народження увійшли: Владислав Марущак, Владислав Безкревний, Дмитро Олійник, Микита Гончарук, Артем Гончарук, Роман Коцан, Олексій Охріменко, Віталій Осіпчук, Владислав Скогутовський, Вадим Паламарчук.  Тренує футбольну команду Іван Попов. Учасниками турніру були майже всі країни світу. Всього біля 20 тисяч юнаків та дівчат, починаючи з 2008 року народження та старші. Наша футбольна команда на груповому етапі переграла команду з Данії з рахунком 2:0 та команду з Мальти з рахунком 3:0, зумівши вийти з групи і увійти в число найсильніших команд світу. У 1/16 було розгромлено команду з Норвегії з рахунком 5:0. На стадії 1/8 юні футболісти Бершадщини нажаль не змогли здолати суперника із Македонії, якій поступились з рахунком 3:0, – повідомили у Бершадській районній раді. –   В результаті 13 місце із 60 команд учасників.

Від поїздки діти отримали неймовірні враження, величезний спортивний досвід, цікаві знайомства з дітьми з різних країн світу.Протягом турніру юні футболісти відпочивали на березі Північного моря,  відвідували різні екскурсії у польському місті Шегом, отримали масу задоволення та позитивних емоцій.

Валентина Лісова