Нещодавно Вінницький міський суд засудив багатодітну матір до умовного терміну за те, що «підробляла» проституцією і безкоштовно надсилала клієнтам фото з демонстрацією статевих органів. Про це нам вдалось дізнатись із Єдиного реєстру рішень.

Відомо, що жінка родом із Вінницького району, розлучена, працювала прибиральницею в одному із готельно-ресторанних комплексів біля залізничного вокзалу. Маючи вільний доступ до номерів, вирішила заробити. Тому використовувала один з них з метою заняття проституцією. Для цього зареєструвалася на порталі bodoo, де залишила контакти та знаходила охочих до спілкування чоловіків. Коли нашу землячку просили про інтимні фото, вона залюбки погоджувалась. На мобільний телефон жінка знімала себе та через мобільні додатки безкоштовно надсилала світлини і відео. Крім того, зі своїми клієнтами жінка зустрічалась в номері та надавала послуги сексуального характеру — за грошову винагороду в розмірі 200-250 гривень. З деякими чоловіками займалась сексом безкоштовно або за продукти харчування. Загалом відомо про чотири таких випадки.

Цікаво, що правоохоронці слідкували за діяльністю та документували вінничанку з кінця листопада, а зібрали достатньо доказів до кінця грудня. Їй інкримінували створення та утримання місця розпусти вчинене з метою наживи, виготовлення, зберігання з метою збуту та розповсюдження, а також розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру.

Відповідно до висновку мистецтвознавчої експертизи, у відео та фото, які робила жінка та надсилала чоловікам, містилась інформація порнографічного характеру. У судовому засіданні прибиральниця зазначила, що про вчинене вона щиро шкодує, більше такого вчиняти не буде, та просила суд її суворо не карати. Мовляв, у неї ще зовсім малі діти — 12, 10 і 8 років.

Зрештою, Вінницький міський суд звільнив нашу землячку від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк два роки. Також жительку зобов’язали сплатити витрати на експертизу 6700 гривень. Втім, невідомо, як жінка, яка виховувала сама дітей й через фінансові проблеми стала повією, знайде таку суму. Крім того, якщо вінничанку знову спіймають на кримінальному порушенні, то тоді вже потрапить за ґрати.

Віталіна Трудько