Після скандального нападу на жінку-стоматолога в приміському Агрономічному, де в кінці липня пацієнтка накинулась із сокирою і пістолетом на лікаря, до редакції звернулась 80-річна вінничанка Світлана Семенівна… Вона також планує візит до свого стоматолога із сокирою?!

– Збирала гроші на похорон, але вирішила зробити зуби! Бо життя триває і у 80! У мене є 5 внуків, і, щоб їх не лякати пустим ротом, я вирішила вставити зуби, — розповіла пенсіонерка Світлана Раєвська. – Знайшла на Київській гарний приватний стоматкабінет і лікаря М… Він був до мене дуже чемний, привітний і кожного сеансу лікував зуби по вищому класу… А я платила! Ось чеки… Втім, одного разу я помітила, що суми в чеках однакові, а види послуг різні… Запитала в нього, в чому проблема, і отримала хвилю обурення! Мовляв, ваша справа платити і терпіти… А ми свою роботу знаємо – і ви нам не вказуйте, що і скільки має коштувати… З цього моменту почались всі мої біди після витрачених 8200 на лікування і протезування у М… Я вже не знаю, куди мені йти… Чи йти до нього із сокирою? Тепер я розумію, чому пацієнтка в Агрономічному пішла до стоматолога із пістолетом і сокирою…

Нагадаємо, що в кінці липня, за день до злочину, Оксана заходила до кабінету свого стоматолога і з‘ясовувала – а коли ж на роботі буде Діна. А коли та була на роботі – підстерігала стоматолога. Коли жінка вийшла, накинулась із сокирою і розрубала їй голову. Шокована і поранена лікар заскочила назад до приміщення і зачинилась у кабінеті. Поранення у плечі вона отримала навздогін від нападаючої. Крім сокири, у неї ще виявився пістолет. Але те, що стоматолог закрила на ключ двері, не зупинило нападницю. Вона почала вирубувати двері. Вирубавши сокирою щілину, почала цілитися. На постріли прийшов житель Агрономічного. Але із озброєною нападницею справитись не зміг! Втік. А озброєна Оксана і далі добивалась до жертви, рубаючи двері та стріляючи. На щастя стоматологині, стрілянину почув інший житель. Побачивши шокуючі події і почувши, що стріляти нападниця перестала, зрозумів: у неї закінчились патрони. Одразу напав на неї та обеззброїв. Тим часом Діна, вирвавшись із смертельної пастки, в шоковому стані, поранена, сіла у власний автомобіль і поспішила до Вінниці. Доїхала до вул. Зодчих, що на Поділлі, і вже там в авто втратила свідомість. Небайдужі вінничани доправили її до травматологічного відділення лікарні по вул. Київській.

Редакція і далі відслідковуватиме перебіг всіх цих подій.

Сергій ГОДУН