Свого часу її несправедливо посунули з «Голосу країни» через Зіанджу.

Чотири роки поспіль без зупинок і перерв працює хіт-конвеєр сучасної української пісні, організований телеканалом української музики М2 на чолі із продюсером Романом Мухою. Вимоги до виконавців найжорсткіші, а конкуренція — найгостріша. Це і не дивно, тому що протягом року із 360 проектів, виконавців та гуртів відбирають тільки 12!

І ось днями у столиці відбувся грандіозний фінал конкурсу, де серед членів журі були присутні Олег Винник, Злата Огнєвіч та соліст гурту «Без обмежень». І заслужену перемогу там здобула 26-річна співачка з Вінниці Вікторія Ільчишена (ILCHY). Дівчина підкорила суддів піснею «Тисяча небесних причин», а її сестра Світлана стала режисером номера, де були яскраві декорації та танцюристки. В результаті наша землячка здобула головний приз конкурсу — «Розкрутку на мільйон», що передбачає створення музичного кліпу, його показ на телеканалах М2 та М1, ротацію пісні на радіостанціях.

Зазначимо, що талановита Вікторія Ільчишена нині мешкає у столиці та є мамою двох дітей. Вона закінчила  магістратуру Київського інституту музики імені Глієра, захоплюється фотографією та радує шанувальників своїми піснями. Написала гімн конкурсу «Міні-міс Вінниця». А рік тому стала учасницею «Голосу країни», виступивши із піснею Наталі Бучинської «Грішна любов» і розвернувши три суддівські крісла. Вінничанка обрала команду Потапа, але за крок до фіналу вилетіла з шоу, через що виник неабиякий скандал, бо більшість була на боці саме Вікторії та її чарівного голосу, а не Зіанджі… Після шоу вінничанка із сестрою продовжили творчу діяльність.

– Ідея з псевдонімом ILCHY прийшла, коли моя донька не змогла вимовити повністю прізвище, тільки першу його половину. Я займаюсь гімнастикою pole dance. Мрію зняти кліп з елементами цього танцю та розвінчати міф про вульгарність такого роду заняття. Після участі у багатьох телевізійних шоу зрозуміла, що творчість полягає не в тому, щоб переспівати чужу пісню, а написати власну історію, — додає Вікторія Ільчишена.

Віталіна Трудько