ЗВЕРНЕННЯ особисто до президентів Зеленського, Путіна, Лукашенка про припинення війни РФ з Україною! (на підставі ст. 40 Конституції України)

В усі часи за все добре чи зле, що коїться в світі, несуть пряму персональну відповідальність релігійні та військові лідери, правителі (царі, імператори, президенти…).

На підставі ст.5 Конституції, основного Закону України прямої дії, маємо надію, панове президенти, що Ви припините засмучувати світ, станете Людьми, справжніми Чоловіками і зберетеся нарешті, де Вам краще — у Москві, Києві, Мінську чи де-інде. А найкраще — на лінії розмежування, щоб негайно припинити братовбивчу війну між християнами, братами-слов’янами, та розведете війська за лінію своїх державних кордонів!!!

Чорні дні війни тривають вже більше чотирьох років. В одну мить йдуть в Небеса наші бійці, які захищають вас, панове президенти, мене, нас, Україну і світ в цілому!

Пом’янімо усіх — більше десяти тисяч молодих здорових людей, котрі могли б працювати на благо України, а вони полягли за наш мирний сон.

І нехай кожен президент сам себе запитає: чи потрібна ця ганебна війна XXI століття???

Ні, війна нікому не потрібна: ні українцям, ні росіянам, ні білорусам, ні іншим народам світу, адже за Євангелією: той, хто взяв меч, від меча загине.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним, сиротам, вдовам та друзям воїнів, які віддали своє життя за рідну країну.

Коли б, не дай Боже, Ваші діти або Ваші родичі брали участь у цій ганебній війні, то, напевно, війна вже давно б закінчилася!!!!!

Очікуємо відповідь на наше звернення.

За дорученням правління
ГО «Голос народу — до демократії, через право»
Валерій Козяк