У цей день транспорт у місті, як і торік, перевозитиме вінничан безкоштовно і за графіком вихідного дня. А вулиця Соборна, де розмістяться різні святкові локації, вже традиційно стане пішохідною – з 10:00 до 21:00.

14 вересня, з 10:00 до 21:00 години, буде тимчасово перекритий рух приватного та громадського транспорту по вулиці Соборній. А саме – на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Театральна до перехрестя вулиць Соборна – Миколи Оводова. На головній вулиці міста будуть розміщуватись різноманітні локації, як це відбувається завжди у День народження Вінниці. Тому організатори святкових заходів просять вінничан враховувати те, що головна вулиця знову на один день стане пішохідною, і заздалегідь планувати свій час, вирушаючи в поїздки по місту.

Рух для приватного автотранспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Хмельницьке шосе,  Магістратській та по вулицях Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.

Тролейбуси маршрутів №4, 5, 10, 11, 12, 14 та автобуси №19, 24, курсуватимуть через Київський міст. Автобуси №7, 21, 22 та маршрутні таксі №7А, 21А, 22А їздитимуть по вул. Князів Коріатовичів. Маршрутні таксі №29А, 32А рухатимуться по вул. Театральній та Магістратській.

Уже традиційно в День міста проїзд у тролейбусах, трамваях та муніципальних автобусах буде безкоштовним. Громадський транспорт курсуватиме за графіком вихідного дня.