16 вересня вся Вінниця шукала 11-річну Катусьову Іринку.

Бо вранці у понеділок вона вийшла з дому в школу в мікрорайоні Вишенька і зникла… Поліція Вінниці почала пошуки одразу після сигналу, про розшук 11-річної Катусьової Іринки Сергіївни, що навчається у спецшколі.

Бо 16 вересня о 08:40 год. дівчинка вийшла з дому по вулиці Андрія Первозванного на навчання, однак до школи не прийшла. Наразі її місцезнаходження невідоме. При собі дитина не мала мобільного телефону.

Прикмети: на зріст приблизно 140-145, худорлявої тілобудови, волосся чорне до плечей зібране у хвіст, очі темні.

Була одягнена в кофту вишневого кольору, чорні джинсові штани, кросівки вишневого кольору, мала при собі рюкзак фіолетового кольору з малюнком дівчинки.

– Дівчинку знайшли поліцейські на вулиці Київській в одному із дворів, які працювали за орієнтуванням. Іринка просто гуляла цілий день по торговельних центрах, вулицях і площах… Каже, що посварилась із бабусею за мобільний телефон, який у неї забрали, – повідомила прес-офіцер поліції Ганна Олійник. – Дівчинка не проблемна, нормально вчиться, але ось так відреагувала на домашній конфлікт. Все із нею добре, її повернуто додому… Дякуємо всім, хто долучився до пошуків школярки.

– Іринку шукало чоловік 60 із поліції та волонтери! Тільки в нашій групі було 5-ро, які обійшли всю Вишеньку, Барське шосе і перевірили сусідні до міста поля., – розповів  вінницький волонтер Ярік – Ярослав Пашкевич. – Якби одразу була інформація про конфлікт в родині за мобільний телефон, то коло пошуку можна було б суттєво звузити… А насправді дитина поїхала на Київську, де буцім-то живе її мама, із образою на бабусю за той мобільний. І вона переплутала будинок чи під’їзд і чекала там на рідню… Тому пошуки тривали аж до пізнього вечора на Вишенці, а поліція  знайшла дитину на Київській… Добре, що з дівчинкою все добре.