Вона – весела, прагматична, мега-енергійна і не може довго всидіти на місці. Він – спокійний, виважений, добрий, цілеспрямований і надійний. Невдовзі між молодими людьми, які служили поліцейськими взводу у одній роту, спалахнули почуття. Стали зустрічатись. А щоб уникнути конфлікту інтересів, Сашку довелось перейти до іншої роти. То ж вихідні не завжди співпадали, тому кожну вільну хвилину проводили разом.

Навесні, коли мама патрульної святкувала іменини, вінничанин вирішив освідчитись. І отримавши заповітне «так», стали готуватись до весілля, яке відбулось 15 вересня.

Олександр та Катерина обмінялись обручками та зачитали один одному обітниці.

– Коли ми з тобою познайомились, я був захоплений твоєю щирістю та добротою. Я закохався в твою гарну посмішку та прекрасні очі. Мене вразила твоя відвертість та сміливість говорити все так, як ти думаєш, хоч інколи це й призводить до синців, з якими ти приходиш після роботи. Але що б не сталося, які б випробування не приготувала нам доля, я обіцяю оберігати тебе, кохати і робити тебе щасливішою». – сказав Олександр своїй нареченій під час церемонії.

Катерина ж, у свою чергу, подякувала своєму обранцю за те, що він завжди приходив їй на допомогу, навіть тоді, коли вона цього не очікувала, обіцяла підтримувати Олександра у всіх його починаннях та бути поруч навіть тоді, коли буде здаватись, що весь світ відвернувся.

Привітати патрульних із найкращим днем свого життя прийшли їхні колеги. До слова, це вже не перша пара серед поліцейських Вінниччини.

Віталіна Володимирова