17 вересня на одному із телеканалів стартує програма про стосунки під назвою «Роман з Ольгою».

У ній з’ясовують, як насправді поводиться під час відсутності дружини чоловік, якого вона підозрює у можливому флірті з клієнтками. І дізнаються про те, що приховує від коханої жінки чоловік, який заявив, що ніколи не захоче дітей. Ведучими шоу стали Ольга Фреймут і Роман Кадемін, які вникають у найменші деталі кожної історії. Також допомагають героям розібратися в ситуації авторитетні експерти: психологи, юристи, сексологи, генетики, репродуктологи, тренери.

Серед тих, хто взяв участь у програмі — подружжя вінничанки Флори Бонзела та африканця Клера Пітра. Вони наважилися розповісти про свої проблеми та особливості подружнього життя… Разом із трьома дітьми: Алізеєю, Крісом та Габріеллою — чоловік та дружина провели вихідні під прицілом камер журналістів. Вінничани залюбки танцювали на вулиці, смажили шашлик, запалювали африканські танці та виспівували українських пісень.

В ефір шоу з нашими земляками має вийти вже зовсім скоро. Цікаво, що досвід на телебаченні у Флори та Клера вже є, бо вони були героями проектів «4 весілля» та «Міняю жінку». Тоді обмін ледь не став фінальним для родини, але все ж любов та довіра перемогли.

Валентина Лісова