Дякую @spu_ua За таку чудову можливість проявити себе, та величезне дякую за таку чудову організацію це МЕГА важка праця але це було феєрично, – пише майстер по зачісках Олена Росошенко із Гайсина на Вінниччині.

Хочу подякувати всесвіту за…

1. За мого тренера @julia_ksenita не втомлюсь дякувати їй тому що вона мега крута, позитивна, і професійна людина, яка завжди вірила у мене, заряджала енергією, надихала на краще, та розуміла як ніхто інший… а саме головне я ні каплі не пошкодувала що обрала саме її як тренера! Любл

2. За людей які вирили у мене і підтримували я навіть і не підозрювала що Вас так багато це моя сім‘я… мама, сестрички, племінники, чоловік, це моя робота…друзі, колеги,клієнти, це мої знакомі, люди які мене бачили лише раз в житті… Дякую вам за підтримку я відчувала цю силу

3. За нову сім’ю.. за пів року я познайомилась із чудовими людьми? це модельки мої @irka_2052 та @me_lady_d_ команда @ksenitacom особливо дякую @inna_geletiuk за її величезну допомогу та підтримку і за те що постійно підставляла своє пличе під мої сльози усі учасники які були в сім’ї Юлічки @_zoryaana_ @margarita_farwati @hair_stilisto @kravets.hair.makeup @pro4style @sh_tuchcka @juli_volinets @tatiana_mykytiuk_ @apost_ol_ya @milan.natalia та наш відеограф @bs_pro уже з нетерпінням чекаю на твій шедевр! Я дуже звикла до вас усіх, уже сумую за всіма…. і хочу щоб ви знали що у вас є така «Росошенко із Гайсина» яка завжди прийде на допомогу, якщо щось потрібно. Ви назавжди у моєму серці!

Ось так Олена Росошенко здобула перемогу у всеукраїнському б’юті-конкурсі. У фіналі наймасштабнішого б’юті-чемпіонату країни Спілки Професіоналів України в індустрії краси здобула Олена Росошенко, яка мешкає у місті Гайсин Вінницької області. Конкурс проходив 9–20 вересня у рамках міжнародної виставки індустрії краси у Києві.

У чемпіонаті брали участь майстри естетики та краси з усієї країни. Вони змагалися у декількох категоріях: перукарське мистецтво, нігтьова естетика, макіяж та моделювання брів.

– Я йшла до цієї перемоги морально понад п’ять років та фізично готувалася півроку. Брала участь у двох номінаціях. Перша — зачіска на довгому волоссі ОМС, 1–2 види, час виконання — 25 хвилин. Посіла третє місце. Та друга номінація — “Стильний хвіст”. Посіла там перше місце”,- зізнається 29-річна фіналістка. Цього року на б’юті-чемпіонаті України Спілки Професіоналів України взяла участь рекордна кількість майстрів: за перемогу змагалися 524 учасника.