Зрештою, інакше і бути не могло! У цьому твердо переконані усі гайсинські модниці, котрі виробляли зачіски в Олени. Адже у цієї майстрині справді руки золоті і дуже креативна фантазія.

29-річна Олена змагалася відразу у двох номінаціях. Перша зачіска — на довгому волоссі. За 25 хвилин вона мала створити шедевр. І це вдалося! Виборола почесне третє місце. Зате у другій номінації «Стильний хвіст» Олена перевершила усіх конкурсанток. А їх зібралася на конкурс рекордна кількість — 524 майстри.

– До своєї перемоги я йшла морально більше 5 років, а фізично готувалася пів року, — поділилася враженнями на своїй сторінці у Фейсбук Олена. — Це була чудова можливість проявити себе, хоча й мегаважка праця. За ці пів року я познайомилася з чудовими людьми і відчувала їхню підтримку.

Найперша подяка за найвищий в Україні результат — тренеру Юлії Ксеніті, котра не сумнівалася у таланті своєї учениці, заряджала енергією, надихала на краще та розуміла як ніхто інший.

Про свою професію Олена мріяла ще з дитинства. І вже у сьомому класі сама собі зробила мелірування. І в час, коли всі змагалися за престижні ву­зи, вона спо­кійно подала документи до Він­ницького професійного училища №15. Про це жодного разу не пошкодувала. Най­більше їй до вподоби створювати романтичні і стильні зачіски для наречених. У своїй майстерності вона досягла дуже високого рівня і залюбки ділиться секретами на власних майстер-класах. У Гайсині її знають усі. А відтепер — вона відома й усій Україні!

Соломія КАЛЮЖКО