Дівчинка вразила ліричною піснею про любов. Каже, що тато за кордоном заробляє гроші, щоб донька стала співачкою.

Восьмикласниця Діана Бондарець із Козятина — справжня гордість міста та району. Дів­чинка виступає на сцені з чотирьох років та навчається у музичній шко­­лі. Вона вві­йшла у збірку «Май­бутнє Він­ниччини — талановиті діти», здобула перемогу у всеукраїнському фестивалі творчості «Крок до мрії» у номінації «народний вокал». Має нагороди й в міжнародних конкурсах та стипендію від мерії.

А нещодавно нашу землячку по­мітив переселенець з Луганщини Андрій Турко, який нині проживає у Вінниці й у своїй ав­тівці зробив караоке для охочих. Чоловік запропонував відзняти з Діаною мотиваційне відео, й вона залюбки погодилась. Для виконання дитина вибрала дорослу пісню українського гурту Vivienne Mort «Лети». Відео Андрій опублікував на своєму каналі в Ютуб «CRAZYTAHO KA­RAOKЕ». Буквально за лічені дні ролик набрав 2800 голосів, і щодня кількість переглядів зростає. Гості каналу не приховують свого захоплення й навіть пишуть про те, що дівчинка виконала пісню краще, ніж в оригіналі. Крім того, за умовами проекту, якщо Діанка набере 100 лайків — між школами відбудеться співочий батл. План вже перевиконано.

Додамо, що Ді­ана Бондарець вражена увагою з боку шанувальників.

– Я граю на фортепіано та ходжу на вокал до Тетяни Костюк. Обожнюю твор­чість Тіни Кароль. У конкурсах беру участь з власної ініціативи або нам пропонують. Але часто доводиться вносити кошти, бо так передбачають організатори, — каже дівчинка. — Спонсорів у мене нема. Тато працює за кордоном, щоб допомогти у здій­сненні моєї мрії — стати співачкою. Ми постійно на зв’язку, він переглядає відео та вболіває. Вдома весь час зі мною мама Оксана. Рівняюсь на свого земляка Олександра Онуфрійчука.

Віталіна Володимирова