За описом його швидко знайшли та затримали цього ж дня місцеві поліцейські.За словами начальника Теплицького відділу поліції Віктора Піруса, інформація від 62-річної мешканки с. Росоша надійшла до поліції близько 17 години. Жінка повідомила, що невідомий чоловік накинувся на неї поблизу магазину, побив та відібрав 118 грн та банківську картку.

– Злочинцю не вдалося далеко втекти. Потерпіла описала нападника, тож за прикметами поліцейським вдалося швидко його встановити та затримати. Грабіжником виявився 33-річний мешканець району, який неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. Наразі кримінальне провадження, де він проходить обвинувачуваним у вчиненні грабежу, слухається в суді.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). Такий злочин карається ув’язненням терміном від чотирьох до шести років. Підозрюваного затримано в процесуальному порядку до ізолятора тимчасового тримання. Слідство клопотатиме про взяття чоловіка під варту, – повідомили у відділі комунікації поліції

Валентина Лісова