28 жовтня, у рамках бізнес-форуму «Інновації у комунікаціях. Тренди-2020», відбулось нагородження найкращих корпоративних медіа країни.

І нас переповнює неймовірне відчуття радості та гордості, що усі проекти МХП, які подавались на щорічний конкурс Асоціації корпоративних медіа України, за рішенням журі здобули призові місця. Тож які проекти компанії та в яких номінаціях здобули перемогу – коментуємо.

Гран-прі за вагомий внесок у формування галузевих стандартів корпоративних медіа в Україні, високий професіоналізм, якісний контент, інноваційний дизайн отримав корпоративний журнал MHP Life. Друге Гран-прі за інноваційну ідею і бездоганну реалізацію отримав корпоративний відеопроект «VR-екскурсії на підприємства МХП». Третім Гран-прі за системний підхід, якість, інноваційність і важливу роль у формуванні репутації успішного сучасного бізнесу відзначено наш корпоративний канал Telegram MHP Channel. Наш нереально крутий влог МХП stories отримав “срібло” за системний підхід, актуальний формат, якість і професіоналізм. Регіональне видання «Ладижинський вісник» №2 журі відзначило третім місцем за потужну інтеграторську функцію, збереження українських традицій, фан і натхнення.

Корпоративне видання «Ладижинський вісник» виходить з 2012 року. Один раз у квартал працівники очікують на вихід вісника. Тепер вже і журнал чекають у селищах, з якими укладено соціальні угоди за напрямками Тульчинського, Тростянецького та Немирівського районів. Тираж цьогоріч було збільшено на 1000 примірників, адже соціальна сфера охоплює 17 населених пунктів, де розмі­щено виробничі потужності ТОВ «Вінницької птахофабрики».

– Саме з журналів жителі дізнаються про роботу соціального відділу, які, в свою чергу, організовують, проводять та висвітлюють проведену роботу, тим самим огортаючи територію селищ, де розташовані наші виробничі потужності, – зазначив заступник директора з соці­альної роботи ДБ «Вінницький бройлер» Петро Андрієць, — успішними ці проекти зробила команда людей, яка працювала над ними з душею, починаючи з розробки креативних концепцій, закінчуючи підходом до створення кожного візуального образу та тексту. І проекти-переможці – це не тільки заслуга експертів МХП з комунікацій, але й багатьох співробітників, які долучаються та вірять у них. Саме командна робота, натхнення та креативність кожного її учасника привели МХП до перемоги.

Оксана Тодорова, організатор конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України», засновник і президент Асоціації корпоративних медіа України, відразу після завершення церемонії нагородження поді­лилася своїми враженнями: «Мета нашого конкурсу – обмін креативними ідеями. В цьому році ми побачили якісно нові підходи до формування стратегії корпоративних комунікацій. Фокус уваги продовжує впевнено зміщуватися від письмо­вих до відеоформатів. Комунікації набувають системності. Що ж стосується тематичних векторів, слід зазначити, що компанія поступово підключється до вирішення гострих соціальних питань громад. Корпоративна соціальна відповідальність проявляється у вигляді окремих масштабних проектів і також набуває важливих характеристик – системності й послідовності».