Активісти вимагали вибачень керівника обленерго перед громадою Вінниці, звільнення Андрія Поліщука та націоналізації підприємства.

Коли активісти пробували пройти під ворота обленерго їх перепинила поліція та вимагала не порушувати громадський порядок. Через це між Нацкорпусом і поліцією відбулось кілька сутичок і активісти змогли підійти до воріт Вінницяобленерго із свинячою головою. Та навіть змогли поспілкуватись із представниками підприємства, які захищати свого керівника і вказали на «не цивілізований» плакат з написом «Поліщука за грати!».

– Пан Поліщук тероризує все місто постійними відключеннями світла водоканалу. Попередні наші вимоги були публічним вибаченням за свої дії та припинення даного терору. Директор підприємства так і не вибачився перед громадянами Вінниці. Він є так званим «народним обранцем», так як є депутатом обласної ради і замість відстоювання інтересів народу, він тримає звичайних людей у заручниках власних бізнес інтересів.

Пан Поліщук не тільки не вибачився перед народом і не розкаявся в своїх діях, він перейшов межу людяності, зробивши ганебний вчинок про який всі згодом дізнаються…

Наші вимоги – звільнення Поліщука Андрія та позбавлення його мандата депутата Обласної Ради!», – зазначив представник Нацдружин Андрій Вербецький. –  Бо у нас є інформація, що за 5 тисяч доларів у криміналітету Вінниці хотіли замовити побиття наших активістів! І почути відповідь від Поліщука ми не можемо – він весь час у відрядженнях за словами підлеглих. Тому  сьогодні ми поїдемо під його маєток у Шкуринці, щоб особисто зустрітись із керівником обленерго.

У фіналі акції на вулиці Магістратській під «Вінницяобленерго» активісти Нацдружин запалили фаєри та залишили свинячу голову на згадку про свої вимоги.