Днями у столиці відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу краси СтудМіс України 2019. У різних конкурсах судді оцінювали таланти дівчат, так і їх інтелект. Дівчата мали можливість продемонструвати чарівність і жіночність в декількох виходах дефіле, танцювальному виході в нарядах, представлених кращими дизайнерами України. Традиційним був і інтелектуальний конкурс, де красуні відповідали на каверзні питання ведучих.

Серед 18-ти учасниць була і наша землячка — Вікторія Звонецька. Вона навчається у Вінницькому медичному університеті, буде стоматологом. Відомо, що вона пішла по стопах матері Інни, яка має свій власний кабінет у Хмельницькому.

Зрештою, найкрасивішою визнали студентку Одеського національного морського університету Дарину Самсонникову. Раніше дівчина виграла регіональний конкурс краси СтудМіс Одеса 2019.  Розкішну корону переможниці їй передавала вінничанка Богдана Плотиця, яка торік отримала цей титул. Дарина  представлятиме  Україну на Всесвітньому конкурсі краси World Miss University в Південній Кореї. Втім, якщо виникнуть форс-мажорні обставини й вона не зможе поїхати на світовий фінал, це право автоматично перейде вінничанці, адже вона отримала звання першої віце-міс!

-Звичайно, переживала, але вірила у свої сили. Підтримували в залі рідні та близькі. Всі конкурентки були дуже сильними та цікавими. Я віддавалась на всі сто, то ж вдячна журі, що мене оцінили, – каже Вікторія Звонецька.

Віталіна Трудько