Станом на 25 листопада КП “Вінницяоблводоканал” майже повністю розрахувався за фактично спожиту у жовтні електроенергію з ТОВ «Енера Вінниця» – повідомляє прес-служба підприємства «Вінницяоблводоканал».

У жовтні «Вінницяоблводоканал» спожив електроенергії на 7 млн 700 тисяч гривень. В рахунок погашення боргу «Вінницяоблводоканал» перерахував 5 млн 200 тисяч гривень. 2 млн 500 тисяч гривень будуть перераховані «Вінницяоблводоканал» ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» найближчим часом. Ці кошти виділені міської радою Вінниці у вигляді субвенції обласному бюджету. Звідти вони надійдуть в рахунок погашення боргу ТОВ « ЕНЕРА ВІННИЦЯ».

«Кошти , які спрямовуються на сплату платежів «Вінницяоблводоканалу» перед енергетиками, надходять у вигляді проплати за водопостачання та водовідведення від споживачів. На даний час за жовтень споживачі розрахувалися перед «Вінницяоблводоканалом» лише на 65%. Просимо усіх споживачів розрахуватися перед «Вінницяоблводоканалом» »,- повідомила заступник начальника підприємства «Вінницяоблводоканал» Раїса Півторак.

Послуги з централізованого водопостачання та водовідведення будуть надаватись безперебійно, у звичному робочому режимі.