Першим заступником Кабмін затвердив кандидатуру Сергія Здітовецького, котрий нині займає посаду начальника Вінницької ДПІ управління ГУ ДФС у Вінницькій області. Одружений, має двох дітей. Сергій Здітовецький закінчив Вінницький педуніверситет, згодом здобув і другу вищу освіту і Київському екномічному інституті.

Заступниками голови ОДА стануть Наталя Заболотна та Олександр Пищик. Їхні кандидатури вже погоджені у Кабінеті Міністрів, про що відзвітував у своєму дописі народний депутат Олексій Гончаренко. Нині Наталія Заболотна очолює Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, а Олександр Пищик – працює заступником генерального директора товариства “Вінницябуд”. Отже, голова голова Вінницької ОДА Владислав Скальський вже приступив до формування своєї команди, до відбору якої, як він розповідав раніше, буде ставитися дуже серйозно і прискіпливо.

“Є колишні партнери по бізнесу, які хотіли б долучитися до змін, такі, хто виходив на мене на особистому рівні. Звичайно, я їх перевірятиму”, – розповідав Владистав Скальський в одному зі своїх інтерв’ю.

Ілона ВАЛЬТЕР