Ми благаємо всіх добрих людей подарувати шанс на здорове майбутнє!

Живемо ми в Іллінціях. Кожного дня, вже багато років я ношу на руках свою донечку. Влітку їй виповнилося 12 років. Настуня не сидить самостійно, не ходить,не розмовляє.За ці роки донечка перенесла 10 оперативних втручань.Ми постійно возимо нашу квіточку донечку на реабілітаційні заняття, робимо з Настюшкою вправи вдома, які нам індивідуально призначили сербські лікарі, знаходимо будь-які нові методи.І бачимо дуже хороші зміни та й лікарі дуже оптимістичні, що до подальшого лікування.

Але іноді я просто змушена звертатись по допомогу до інших, бо виховую донечку разом зі своєю мамою, а наших фінансових можливостей мало на що вистачає.Та ми намагаємось не скаржитися, ми не втрачаємо віри, впевненості, тримаємось у позитивному настрої і кожного дня дякуємо всім і Богу за все що він дає щодня!

Завдяки підтримці небайдужим серцям донечка має спеціальну реабілітаційну машину для занять, памперси, непромокаючі пеленки, необхідне спеціальне харчування яке ми кожного разу замовляємо з Німеччини. Цього разу зробили замовлення ліків з Швейцарії, їх потрібно Настуні приймати постійно. .На все це пішло чимало коштів і цим ми завдячуємо щедрим людям.

Низький уклін вам дорогі добродії!!!

Наразі потрібна допомога в оплаті реабілітації яка буде проходити у м.Києві,лікарі з Сербії,вартість одного курсу 860 євро, є рахунок.

Ще є дуже велика потреба в ортопедичному матраці так як донечка має сколіоз і більше часу проводить на ліжечку. За рекомендацією лікарів Настусі необхідний  спеціальний ортопедичний стілець для годування який ми плануємо придбати за кордоном

Дуже благаємо вас і просимо наші любі, дорогенькі помічники, люди з відкритою душею і щедрим серцем, підтримайте нас знову!

Ми безмежно та завчасно вдячні всім небайдужим людям які допомагали й планують допомогти нашій маленькій дівчинці Настуні.

Ми дуже вдячні за турботу та душевне тепло подароване нам! Нехай Божий мир який неможливо збагнути розумом завжди буде з вами, бажаємо вам та вашим сім’ям щедрих Божих благословен.

Номер картки ПБ:

4731 2191 2140 2196 (Таран Аліна Григорівна). Вайбер: +380500133244, тел.моб.:0500133244