Кілька місяців вся країна спостерігала за виступами 32-річної вінничанки Анни Іваніци, яка стала справжньою окрасою шоу «Х-фактор».

Красуня із тонкою талією та розкішним декольте вражала своїм голосом і харизмою, хоча часто чула на свою адресу критику від журі. А ось її наставниця Оля Полякова, яка теж народилась у Вінниці, засипала дівчину компліментами.

– Ти така гарна, що можна з глузду з’їхати! — хвалила свою підопічну Полякова і закликала підтримати. Виступ Анни Іваніци на третьому ефірі з піснею «Помоги мне» з кінокомедії «Діамантова рука» суддями одноголосно було визнано найяскравішим і незабутнім. Але українці чомусь виявились не надто активними й подарували дівчині найменше голосів, тому вона покинула шоу.

– Пробувала свої сили на «Х-факторі» кілька разів, але ніяк не доходила до телевізійних відборів. Хотіла потрапити і в інші вокальні шоу, але на одному мені сказали, що я повна, неформат і нікуди не годжуся. Це мені тоді крила обрізало! Але в цьому році я подумала про те, що в старості буду шкодувати, що таки не спробувала ще раз. Подала заявку, й невдовзі мене покликали на телевізійний кастинг. Зрозуміло, що я засмутилася, коли покинула проект, — зізналася Анна. — Але в цілому у мене більше позитивних емоцій. Для мене вже просто щастя брати участь у шоу такого рівня. Але ж мені вдалося побувати в трьох прямих ефірах! Для мене важливіша любов публіки, ніж бажання пройти далі. Тому, коли почула, що покидаю проект, відреагувала досить спокійно. Я прийшла на «Х-фактор» не для того, щоб змагатися з іншими учасниками, а з тією Анною, яка була на першому кастингу — затиснутою, не вірила в себе.

Анна Іваніца — держслужбовка та працює у Рахунковій палаті. Має дві вищі освіти, знає три іноземні мови. Але не уявляє свого життя без музики, а ось її коханий це не підтримував та засудив бажання пробувати сили на «Х-факторі».

– Ми просто познайомилися в проміжку між кастингом. Він далекий від цього, адже живе не в Україні, і у нього є свої, більш важливі заходи. В якийсь момент мені поставили умову: або я, або проєкт. Це було абсолютно для мене несподівано і дуже гірко. Але я не відступила від своєї мрії. Тепер вже все вляглося, хоча він так і не бачив жодного ефіру. Я сказала, що покинула проект, на що він лише відповів: «Ну, шкода …»

Віталіна Володимирова