Нещодавно це визнали на Міжнародному конкурсі краси заміжніх жінок Mrs Globe 2019, який проходив у Китаї у місті Шеньчжень, де заступниця декана факультету факультету інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем ВНТУ Олена Жагловська представляла Україну.

Пів року тому вона стала переможницею загальнонаціонального конкурсу «Краса країни-2019». Вона була єдиною представницею освітян і науковців серед ТОП-15 найвродливіших жінок України, які брали участь у суперфіналі конкурсу.

На Globe Awards вродлива викладачка ВНТУ здобула почесний титул «Мотиватор року». Відтепер Олена Жагловська є Taichi Cultural Ambassador (Global One Belt and Road Association by Mrs.Globe) — послом китайської культури.

У цьому конкурсі брали участь майже 80 жінок віком від 23 до 50 років. Кожна ретельно готувалася. Наша газета вже розповідала про те, що підготовка до конкурсу в Олени зайняла пів року. Українські дизайнерки Катерина Лукашик і Людмила Квєтна, Ірина Дорошенко і Оксана Русанова створили для Олени чудові сукні, адже на конкурсі було кілька виходів, де потрібно було себе представити і в національному вбранні, і у вечірній сукні, і в купальнику. Чималу допомогу надали у міській раді, облдержадміністрації. Та чи не найбільше підтримували і вболівали за Олену у рідному виші та у сім’ї. Студенти і ректор Володимир Грабко пишаються, що саме у них працює така вродлива і розумна викладачка.

– Життя було надзвичайно інтенсивне і напружене! Було дуже багато проєктів соціального характеру, поїздок до столиці. А тепер, коли Mrs Globe 2019 уже відбувся, мені цього інтенсиву не вистачає. Тож планую не стишувати життя, є багато задумок, драйву, аби зробити наш університет, наше місто ще кращими, — усміхається Жагловська.

Цей конкурс має благодійне спрямування. Одразу після welcome party учасниці поїхали поділитися своїм позитивом, енергією і порадувати подарунками мешканців будинку престарілих.

Ілона ВАЛЬТЕР