Тетяна Денисюк вже 14 років працює фельдшером у Вінницькій міській станції швидкої медичної допомоги по вул. Ширшова. І скільки себе змалечку пам’ятає — завжди співає!

– Наша родина була музична, творча. Мій батько Віктор Білозора працював керівником будинку культури у Жорнищі Іллінецького району. Він був дуже відданий своїй роботі, а мама Галина Віталіївна завжди з піснею пекла короваї на весілля, на проводи в армію. Музичної освіти у мене немає, втім, українська пісня зі мною і в радості, і в горі, і в далекій дорозі! — розповіла Тетяна Денисюк. — Мені було 13 років, коли батька не стало, але захоплення музикою він мені подарував на все життя.

Більше десяти років тому Євген Денисюк, чоловік Тетяни, почав працювати зі співаком і композитором Миколою Янченком на студії «Мед» на Вінницьких Хуторах. Коли записували відому «Пісню від Миколи», Євген привів на студію дружину — щоб підспівала народному куму! Співпраця виявилась плідною! З того часу ніжний голос бек-вокалістки Тетяни Денисюк з характерними народними інтонаціями постійно підтримує мужній баритон Миколи Янченка.

– Під час ювілейного концерту Микола Олександрович Янченко, приймаючи квіти від вашої донечки Поліночки, сказав, що вона народилась п’ять років тому у його бусику…

– Це він пожартував! А насправді — майже у бусику! — засміялась Тетяна. — Полінка з’явилась на світ 5 лютого 2015 року. І буквально до останніх днів ми з колективом виступали, їздили на концерти, Євген був звукооператором. Мене завезли у 2-й пологовий будинок у Вінниці, і я швидко народила донечку. Коли вона ще була крихіткою, дружина Янченка Наталя тримала її на руках і забавляла, поки Микола Олександрович і я співали на сцені. Тепер ми з Янченками – як рідні! Хтозна, можливо, і наша Поліна з дитячих років проникнеться музикою і в майбутньому захоче стати професійною співачкою. В усякому разі, ми все для цього робимо!